Site Logo
Site Logo
 
It is currently Tue Sep 16, 2014 1:14 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Mon May 07, 2012 7:31 am 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru

Joined: Fri Feb 11, 2011 11:04 am
Posts: 94
Location: Cape Town South Africa
Morning guys got the above error message on friday and again this morning.

I have 2 posts A & B, I can post out perfectly when using A but all of a sudden I get the above error message when I post out with B in another session of PM. I tried just 1 session of PM and still get the same error?

I been using posts A & B separately in 2 sessions of PM without the above error for sometime now?

any ideas?

thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Mon May 07, 2012 12:53 pm 
Offline
DELCAM Staff
DELCAM Staff

Joined: Thu Sep 30, 2004 12:24 pm
Posts: 91
Location: Birmingham UK
Has anything changed recently? New PowerMill, new PM-Post? Anything?

Which versions of PM and PMP are you using?

What's the exact error message? Upload a screen-shot if possible.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Mon May 07, 2012 7:10 pm 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru

Joined: Fri Feb 11, 2011 11:04 am
Posts: 94
Location: Cape Town South Africa
tjh wrote:
Has anything changed recently? New PowerMill, new PM-Post? Anything?

Which versions of PM and PMP are you using?

What's the exact error message? Upload a screen-shot if possible.


thanks for replying tjh, had a busy day with a 4hr long power failure and now - since I did a pc restore a very slow pc :x

I don't know whats changed. I restored the pc back 1 month, which my local support suggested this morning and it seems to work now. he thinks it may be a updated IE that's causing it - I also switched OFF auto updates for XP.

I'm running an outdated PM7 with Duct post 4.5.00 on an XP 32bit pc, which used to be sh1t hot before the restore :(

another annoying thing I noticed is that when I do a "PATTERN FINISHING" tp and I open & edit the PF tp afterwards - it changes the tp to a " RASTER FINISHING" ? :? I know it sounds weired but I activate the PF tp and click settings and the RF menu pops up?

any ideas?

thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Tue May 08, 2012 11:09 am 
Offline
DELCAM Staff
DELCAM Staff

Joined: Thu Sep 30, 2004 12:24 pm
Posts: 91
Location: Birmingham UK
Quote:
and it seems to work now.

Do you mean that the warning about getting the translator version from the registry no longer occurs?

Quote:
another annoying thing I noticed is that when I do a "PATTERN FINISHING" tp and I open & edit the PF tp afterwards - it changes the tp to a " RASTER FINISHING" ? :? I know it sounds weired but I activate the PF tp and click settings and the RF menu pops up?

That's going to be a PowerMill issue which you'll want to report over in the PowerMill forum.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Tue May 08, 2012 6:07 pm 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru

Joined: Fri Feb 11, 2011 11:04 am
Posts: 94
Location: Cape Town South Africa
tjh wrote:
Quote:
and it seems to work now.

Do you mean that the warning about getting the translator version from the registry no longer occurs?

Quote:
another annoying thing I noticed is that when I do a "PATTERN FINISHING" tp and I open & edit the PF tp afterwards - it changes the tp to a " RASTER FINISHING" ? :? I know it sounds weired but I activate the PF tp and click settings and the RF menu pops up?


thanks tjh, I just wanted to use PM for a day to make sure it has been resolved - So far I have had no more error messages regarding the posts. so it seems something that was updated did not go well with PM.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Sun Jan 27, 2013 4:53 pm 
Offline
New User
New User

Joined: Sun Jan 27, 2013 2:11 pm
Posts: 6
I'm having this problem. Can somebody help me?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Wed Jan 30, 2013 2:42 pm 
Offline
DELCAM Staff
DELCAM Staff

Joined: Thu Sep 30, 2004 12:24 pm
Posts: 91
Location: Birmingham UK
The first thing to do is to run the 'Make PostProcessor ***** the Current Version' link on the Start Menu entry for the PostProcessor and then to try posting from inside PowerMill again.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Tue Feb 05, 2013 4:12 pm 
Offline
New User
New User

Joined: Sun Jan 27, 2013 2:11 pm
Posts: 6
i'm using windows 8 and i don't have that "make processor..." i really don't know what to do.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: urgent: FAILED TO GET TRANSLATOR VERSION FROM REGISTRY
PostPosted: Thu Feb 07, 2013 1:53 pm 
Offline
DELCAM Staff
DELCAM Staff

Joined: Thu Sep 30, 2004 12:24 pm
Posts: 91
Location: Birmingham UK
> i'm using windows 8

You probably don't want to be doing that. :D There are lots of problems with Start menu type stuff on Windows 8.

Pop up the 'Search' charm and you should see all the "real" Start menu entries, including the 'Make PostProcessor ***** the Current Version' link


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB