Site Logo
Site Logo
 
It is currently Sat Mar 25, 2017 12:52 am

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: PowerSHAPE-e 2014 R2 Wont start
PostPosted: Wed Aug 06, 2014 9:58 pm 
Offline
New User
New User

Joined: Wed Aug 06, 2014 9:54 pm
Posts: 1
I'm having an issue with getting my program to start.


Attachments:
File comment: This is a snapshot of the error
PowerSHAPE-e.PNG
PowerSHAPE-e.PNG [ 44.13 KiB | Viewed 25 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: PowerSHAPE-e 2014 R2 Wont start
PostPosted: Thu Aug 07, 2014 9:27 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 22, 2004 1:36 pm
Posts: 625
Location: Birmingham, UK
You need to reinstall the software, make sure you have administration access when you do this.
When it is installed the first time to try to run the program, right mouse button click on the shortcut and select 'Run as Administrator'
Hopefully this will fix the issue.

The message is indicating that the shareddb directory has not been installed correctly, this should be located in C:\Users\Public\Documents\Delcam
The program needs the files in this directory to be able to run.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB